Bij 3OT draait alles om het ontwerpen en schrijven van gebruiksvriendelijke industriële software waarmee u uw machines en installaties kunt besturen. Wij werken volgens de RDS 81346 norm en zorgen ervoor dat zowel onze software als elektrische engineering volledig objectgeoriënteerd wordt uitgevoerd.

Onze aanpak gaat echter verder dan enkel kennis van de nieuwste besturingssystemen en hardwarecomponenten. We hebben ook diepgaand inzicht in uw industriële processen, wat essentieel is voor een succesvolle automatisering.

Als automatiseerder combineren we onze jarenlange ervaring met een innovatieve aanpak, die voortkomt uit ons werk in sectoren zoals de verpakkingsindustrie, energie, grafische industrie, high-tech elektronica, farmacie en procesinstallaties.

Als onze Beckhoff PLC’s niet de meest economische keuze is, gaan we een stap verder en ontwikkelen we onze eigen elektronica. Met onze diepgaande kennis en ervaring in diverse sectoren, zoals machinebouw, industriële automatisering en IoT, bieden we op maat gemaakte oplossingen die uw bedrijf concurrerend en groeikrachtig houden. Onze ervaren ingenieurs werken nauw samen met u om oplossingen te creëren die efficiëntie verhogen, kosten besparen en prestaties verbeteren.