Material & Treatment

Ons dagelijks gebruik en hergebruik van materialen neemt alsmaar verder toe. De grondstof- en recyclagesector zal de komende jaren verder uitgroeien tot één van de belangrijkste Europese activiteiten. 

De verwerkingstechnieken zijn vaak complex, waardoor het steeds uitdagender wordt om de processen efficiënt en veilig te installeren en te beheren. 3OT heeft heel wat expertise opgebouwd inzake ontwerp, installatie, automatisering, digitalisering en onderhoud van zulke industriële installaties.

Food & Beverage

Als automatiseringsbedrijf begrijpen wij hoe belangrijk efficiënte en betrouwbare processen zijn in de voedings- en drankenindustrie. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor productie- en kwaliteitscontrole, batch tracking en -tracing, en het integreren van productiesystemen. We verzamelen en analyseren realtime gegevens en voldoen aan de hoogste normen voor voedselveiligheid. Kortom, wij zijn uw partner in automatisering voor de voedings- en drankenindustrie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Energies

3OT heeft heel wat expertise opgebouwd inzake energetische aansturing en nauwkeurige monitoring van energie in de brede zin van het woord. Verzamelde gegevens worden zorgvuldig bijgehouden in onze database, op basis waarvan we samen kijken welke optimalisaties mogelijk zijn. Onze klanten kunnen steeds altijd vertrouwen op een betrouwbare, efficiënte en geoptimaliseerde werking van hun installatie.

Building - HVAC

Bij de realisatie van een residentieel, commercieel of industrieel gebouw wordt steeds meer aandacht besteed aan een slim HVAC-systeem. Behalve voor haar klassieke functionaliteit inzake verwarming, ventilatie en airconditioning vormt HVAC vaak het sluitstuk in een slimme energieaansturing. 

Voor onze industiële klanten ontwikkelen wij systemen die eveneens bijdragen aan een juiste vochtigheidsgraad, temperatuurregeling, verwijdering van stof, geuren en bacteriën, en een verhoging van de algemene luchtkwaliteit.