Operational Technology Shared Services

OTSS, de cloud-hosted “Operational Technology Shared Services” ontwikkeld, aangeboden en beheerd door 3OT biedt de eindklant alle voordelen van OT zonder de nadelen!

OTSS garandeert de opvolging en blijvende verbetering van afgeleverde automatisatie-oplossingen, met als doel ontzorgen van eindklant en gebruiker.

Bij 3OT hebben we een breed scala aan taken op het gebied van IT-beheer. Zo zijn we verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van onze servers en het netwerk, inclusief de glasvezel communicatie die we gebruiken om onze systemen te verbinden.

Daarnaast hebben we ook een uitgebreid camera bewakingssysteem geïnstalleerd om de veiligheid van ons terrein te waarborgen. Dit systeem wordt door ons IT-team onderhouden en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat het te allen tijde operationeel is.

Een ander aspect van ons IT-beheer is de weegbrug die we gebruiken om materialen te wegen. We hebben deze brug geïntegreerd in ons computersysteem, zodat we de gegevens gemakkelijk kunnen beheren en analyseren.

Ons IT-team is ook verantwoordelijk voor het onderhoud en de ondersteuning van de computers en apparatuur die we op kantoor gebruiken. We zorgen ervoor dat deze systemen up-to-date zijn en dat eventuele problemen snel worden opgelost, zodat onze medewerkers efficiënt kunnen werken.

Kortom, bij 3OT hebben we een toegewijd team dat alle aspecten van ons IT-beheer beheert, van de servers en glasvezel communicatie tot de weegbrug en computers. We zorgen ervoor dat onze systemen optimaal werken en altijd up-to-date zijn, zodat we onze klanten de best mogelijke service kunnen bieden.