Electrical Engineering

Bij 3OT hebben we ons gespecialiseerd in het ontwerpen van besturingssystemen voor machines en installaties. We maken hierbij gebruik van geavanceerde tools zoals EPLAN of SEE Electrical met 3D integratie, waardoor we snel en efficiënt uw project kunnen realiseren.

Met onze jarenlange ervaring in diverse sectoren, waaronder verpakking, voeding, zware industrie en energie, hebben we de nodige kennis en expertise opgebouwd om uw project tot een succes te maken. Of het nu gaat om retrofitting of upgrading van uw machinepark, de ontwikkeling van prototype machines of complete productielijnen, wij staan voor u klaar.

Bij 3OT hechten we veel waarde aan transparante communicatie met onze klanten. Daarom leveren we na oplevering van het project alle as-built documentatie digitaal aan, zodat u altijd de juiste informatie bij de hand heeft.

 

Mechanical Engineering

Bij 3OT Engineering zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van complexe mechanische constructies, waaronder piping systemen. We maken hierbij gebruik van 3D SolidWorks, een krachtige software waarmee we gedetailleerde modellen kunnen opstellen en simulaties kunnen uitvoeren.

Onze ervaren engineers werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke behoeften en eisen in kaart te brengen. Vervolgens gebruiken we deze informatie om een praktische opbouw te ontwerpen die optimaal presteert en voldoet aan alle technische specificaties.

Een belangrijk onderdeel van ons proces is het opstellen van P&ID’s (Piping and Instrumentation Diagrams). Dit stelt ons in staat om een gedetailleerd overzicht te geven van het ontwerp en de werking van het piping systeem.

Vanaf het ontwerp tot aan de praktische opbouw, werken we nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat we aan al hun verwachtingen voldoen en een oplossing bieden die perfect aansluit op hun behoeften.