3OT

Ontdek 3OT: Innovatie in Industriële Automatisatie

Welkom bij de 3OT blog! Eerst en vooral, geweldig dat je de weg naar onze website hebt gevonden. We hebben de laatste weken hard gewerkt aan een complete redesign, dus kijk gerust eens rond naar onze projecten of andere blogposts, maar wacht nog even tot je dit gelezen hebt!

oprichters van 3OT Lance en Wim

Waarom een blog?

Bij 3OT zijn we niet alleen bezig met industriële automatisatie, maar ook met IoT, elektronica, software, de cloud en nog veel meer! We zijn geen fabriek die alleen projecten realiseert; we doen ook onderzoek naar nieuwe technologieën, systemen en platformen. Uit dit onderzoek komen vaak nieuwe inzichten voort die zeker een blogpost waard zijn, en deze willen we graag met jullie delen.

Focus op data en PLC Software

HMI plc project

Dit bedrijf is hoofdzakelijk opgericht om de kloof tussen industriële automatisatie en de cloud te dichten. Wat we vaak zien, zijn installaties die werken en that’s it. Wij hebben een dataplatform ontwikkeld om data van je installatie op één plek te verzamelen, zodat je de status overal kunt bedienen, monitoren en notificaties kan ontvangen. Met historische data kun je je installatie finetunen, en dat alles met een scherp oog voor cybersecurity.

IoT

In gevallen waarin ons assortiment van PLC’s niet voldoet aan onze eisen, hebben we de kennis en knowhow om een oplossing op maat te ontwikkelen met verschillende IoT-apparaten. Of het nu gaat om installaties die heel afgelegen zijn, geen vaste stroomvoorziening hebben, of welke uitdaging dan ook, wij zijn ervan overtuigd dat we een oplossing voor jouw probleem kunnen vinden.

Nog even dit

Wij zijn ingenieurs, programmeurs, netwerkbeheerders en elektriciens. Hoewel we geen bloggers zijn, zijn we wel de beste in ons vakgebied, en dat willen we graag met jullie delen. Onze passie, liefde voor ons werk, en uitgebreide ervaring en expertise vormen de basis van alles wat we hier schrijven.

Heb je vragen, ideeen of wat dan ook contacteer ons gerust, lees meer over ons of kijk eens naar onze projecten hier, meer blog posts vind je hier