Automatisatie voor elke industrie

Bij 3OT begrijpen we dat elke industrie haar eigen uitdagingen en kansen kent. Daarom bieden wij een uitgebreid scala aan oplossingen die zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Van geavanceerde automatisering tot energiebeheer, onze op maat gemaakte strategieën zijn met precisie en expertise ontwikkeld om processen te optimaliseren, efficiëntie te verbeteren en duurzame groei voor uw bedrijf te stimuleren. Verken ons portfolio en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw doelen te bereiken. 

Warmtepomp-WKK
ONZE SERVICES

Ontgrendel de mogenlijkheden: Onze oplossingen

3OT - Empowering Progress Through Innovation and Expertise

Material & Treatment

Ons dagelijks gebruik en hergebruik van materialen neemt alsmaar verder toe. De grondstof- en recyclagesector zal de komende jaren verder uitgroeien tot één van de belangrijkste Europese activiteiten.

De verwerkingstechnieken zijn vaak complex, waardoor het steeds uitdagender wordt om de processen efficiënt en veilig te installeren en te beheren. 3OT heeft heel wat expertise opgebouwd inzake ontwerp, installatie, automatisering, digitalisering en onderhoud van zulke industriële installaties.

3OT - Empowering Progress Through Innovation and Expertise

Food & Beverage

Als automatiseringsbedrijf begrijpen wij hoe belangrijk efficiënte en betrouwbare processen zijn in de voedings- en drankenindustrie. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor productie- en kwaliteitscontrole, batch tracking en -tracing, en het integreren van productiesystemen.

We verzamelen en analyseren realtime gegevens en voldoen aan de hoogste normen voor voedselveiligheid. Kortom, wij zijn uw partner in automatisering voor de voedings- en drankenindustrie.

3OT - Empowering Progress Through Innovation and Expertise

Energies

3OT heeft veel expertise opgebouwd in de energetische aansturing en nauwkeurige monitoring van energie in de breedste zin van het woord. Verzamelde gegevens worden zorgvuldig bijgehouden in onze database, waarna we samen kijken welke optimalisaties mogelijk zijn. Onze klanten kunnen altijd vertrouwen op een betrouwbare, efficiënte en geoptimaliseerde werking van hun installaties.

3OT - Empowering Progress Through Innovation and Expertise

Building - HVAC

Bij de realisatie van een residentieel, commercieel of industrieel gebouw wordt steeds meer aandacht besteed aan een slim HVAC-systeem. Behalve voor haar klassieke functionaliteit inzake verwarming, ventilatie en airconditioning vormt HVAC vaak het sluitstuk in een slimme energieaansturing.
Voor onze industiële klanten ontwikkelen wij systemen die eveneens bijdragen aan een juiste vochtigheidsgraad, temperatuurregeling, verwijdering van stof, geuren en bacteriën, en een verhoging van de algemene luchtkwaliteit.

Let's Make Waves Together

Duik in innovatie met 3OT