Gepubliceerd:
21 Juni 2024
Categorie:
PLC/IoT
Klant:
Krohne
Beladingssoftware boot

Beladingssoftware

Ons recente project, uitgevoerd in samenwerking met Krohne, omvatte de levering van instrumentatie door Krohne. Deze instrumentatie bestaat uit: 

De door ons ontwikkelde beladingssoftware biedt uitgebreide functionaliteiten voor het beladen van de tanks en geeft inzicht in de stabiliteit van het schip. Bovendien registreert het systeem nauwkeurig de verpompte batches

data dashboard krohne

Remote toegang

De klant heeft veilige en betrouwbare toegang tot de installatie via het 3OT portaal en een VPN-verbinding. Via ons portaal heeft Gulf real-time inzicht in de massabalans, wat hen een helder beeld geeft van de verbruikte volumes. Dit zorgt voor zowel transparantie als een efficiënte manier om het verbruik te monitoren en beheren. 

Software functionaliteit

Onze software is uitgerust met uitgebreide functionaliteiten, waaronder HART-communicatie. Deze technologie stelt ons in staat om diverse parameters van de debietmeter uit te lezen, zoals debiet, dichtheid en temperatuur. Ook de beladingssoftware is volledig geïntegreerd in het systeem. 

Beckhoff PLC met HART-communicatie

Met de Beckhoff PLC en HART-communicatiekaarten lezen wij de radarsensoren uit. In onze PLC zijn geijkte tanktabellen opgenomen, waardoor we continu de massabalans kunnen berekenen.

Remote verificatie door Krohne

Krohne voert jaarlijks een remote verificatie van de debietmeter en radarsensoren uit via Pactware. Hierdoor hoeven service technici niet fysiek aanwezig te zijn op locatie. 

hmi Krohne